Egy igazi édes kávéfinomság készíthető az alábbi összetevőkkel, és ráadásul az egész tejmentes, így tej-, és laktózérzékenyek is élvezhetik.
Öntsük bele egy magas falú edénybe az összetevőket
Fogjunk egy botmixert
30 másodpercig turmixoljuk (így a kókusztej megfelelően krémessé összekeveredik és a kókuszzsír nem ül ki a kávé tetejére)
A kész krémet tegyük egy öntőedénybe és tároljuk a felhasználásig hűtőben
Kész hosszú kávéhoz ízlés szerint adagoljuk
Az összetevői kókusztej, juharszirup, vaníliakivonat és természetesen egy lefőzött hosszú kávé.
Az összetevőket az alább jelzett mennyiségben össze kell turmixolnunk a krémes hatás eléréséhez, majd - mivel ez nagy mennyiség és egyszerre úgysem használjuk fel - az egészet hűtőben tároljuk.
Felhasználása a kávénkhoz ízlés szerinti, ezt döntse el mindenki magának.
Szóljon hozzá