Az idén 30 éves Arany Kaviár étterem egy kolumbiai kutató-fejlesztő séffel dolgozta ki új koncepcióját, ami egy igazi gasztrosokk.
DiningCity Országos Étterem Hét 2020 tavaszának elején a jó alkalom arra, hogy a telet tele hassal búcsúztassuk. Ételek kavalkádja vár minden enni szeretőt
A magyar gasztrorajongók számára bizonyosan ismerős már az Anyukám Mondta, mely a Dining Guide Az Év Vidéki Étterme címet is kiérdemelte.
A torinói születésű Fabrizio Caldarazzoval, az Amalfi partról származó séffel bővült a közelmúltban a Na’ Pasta Bar & Bistro csapata.
Konyha: Jó hír, hogy a vidéki éttermi kínálat egyre erősebb, jó hír továbbá az is, hogy nem egy régióban összpontosulnak a legjobb helyek.
Enrico Cerea, a három Michelin csillagos Da Vittorio séfje, az elmúlt hónapban társával, az olasz Michelin Guide korábbi igazgatójával, Fausto Arrighivel tesztelte budapesti csúcséttermek egy részét.
A Baraka Budapest egyik legrégibb fine dining étterme, amely a TripAdvisor friss listája alapján a második legjobb budapesti étterem. Az új Baraka menü...
Budapest, az örök inspiráló forrás, a mindig pezsgő, sosem szunnyadó metropolisz. Ez a videó egy megnyerő szerelem a város, egymás és a gasztronómia iránt.
Magyarországon 15 étterem vesz részt idén a francia gasztronómiai világünnepén, azaz a Gout de France (Franciaország íze) elnevezésű programon.
Február 27-én este a TEREM Budapest szolgált a Volkswagen - Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gála helyszínéül, ahol Magyarország legjobb éttermeit díjazták.
Bár manapság a hőlégballon a szelek szárnyára van némileg bízva, a jövőben nem okoz gondot az iránytartás. Főleg nem 2316-ban.
És a jó sztorikat? Akkor töltsön el néhány nyugodt percet egy jó kávé mellett oldalainkat böngészve!
Az Ön üzlete még nincs bejegyezve katalógusunkba? Jelenjen meg Ön is szakmai listánkban! Ismertesse meg vállalkozását olvasóinkkal!
Send this to a friend
Szóljon hozzá