Dolce Fantasia cukrászda és fagyizó

Tovább

Szegény Puglia, gazdag Puglia

Tovább

Continental Hotel Galéria Kávézó

Tovább

A koffein egy alkaloid

Tovább

Kávéház Magazin

  • Gasztro
    • Bor
    • Étterem
    • Kávé
    • Kávézó
  • Ajánló
    • Film
    • Könyv
    • Vers
    • Novella
    • Színház
    • Események
  • Utazás
  • Kávéhírek
    • Nő
    • Férfi
  • Design
  • Divat
  • Tech
  • Home
  • Receptek
  • Katalógus

4 egyszerű tipp a jeges kávék otthoni készítéséhez

4 egyszerű tipp a jeges kávék otthoni készítéséhez

Hűvös fuvallatként söpri át a kávéipart a különféle jeges kávék egyre növekvő népszerűsége. A jeges kávét fogyasztók száma évről-évre nő. A capuccinók és mocha latték népszerűsége után a fogyasztók kezdik felfedezni, hogy a kávé ugyan olyan jó ízű – és sokkal frissítőbb – ha hidegen van tálalva.

A jeges kávét ugyanannyira könnyű elkészíteni mint a jeges teát. A sok különböző lehetőség, mint például az ízesítő szirupok, a hideg tej, csokoládé és fűszerek segítségével személyre szabott kávé keverékeket készíthetsz, amik legalább olyan finomak, mint azok, amiket a kedvenc kávézódban lehet kapni. Az olyan italokat mint a jeges vaníliás mocha, jeges rumos kávé és jeges latte nagyon könnyen elkészíthetők otthoni is. Itt egy pár tipp egy frissítő jeges kávé sikeres elkészítéséhez.

  • Először az ízesítő szirupot töltsd bele a pohárba. Ezután rakj bele egy kis eszpresszót vagy kávét, jeget majd hideg tejet és máris kész van a jeges kávé.
  • Vigyázz arra, hogy ha a jég elolvad az ital vízízű lesz. Sima vízből készült jégkockák helyett frissen főzött kávéból készült jégkockákkal hűtsd le az italod.
  • Használj egy olyan gépet, ami jó minőségű kávét vagy eszpresszót készít. Ha lehet, akkor például közvetlen a főzés előtt őrölje meg a kávébabot és emellett be lehessen beállítani a kávé erősségét is.
  • Legyél kreatív! Adj egy különleges, személyes jelleget a kávéidnak tejszínhab, csokoládé reszelék vagy akár egy kis szerecsendió vagy fahéj hozzáadásával.

 

Jó próbálkozást! Írd meg a receptedet kommentben!

4 egyszerű tipp a jeges kávék otthoni készítéséhez

jan 18, 2017Kávéház Magazin

Megosztás:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Linkedin
  • Tumblr
  • (tovább...)
  • Skype
  • WhatsApp
  • Telegram
  • Email
Ez is érdekelheti
 
4 egyszerű tipp a jeges kávék otthoni készítéséhez
 
Török kávé és Jeges kávé

Be kell jelentkeznie a hozzászóláshoz - Bejelentkezés

Kávéház Magazin

Megjelentetett cikkeink egyrészt lelkes publicisták írásai, akik örömmel alkotnak és mi örömmel segítünk népszerűsítésükben, másrészt - mint itt jobbra is - saját csapatunk különböző témakörökben írt rövid "szösszenetei".

2 éve KávéJeges kávé, jeges kávé keszitése, jegeskávé otthon
Szóljon hozzá
  • GamesOnline - Kanada, ahogy még nem ismered
  • Letoltes.Info - Star Wars VII – Az ébredő Erő
  • Kávéház Magazin ☕ - A bor érlelése
  • tr2011 - A bor érlelése
  • ntomka - PocketBook Basic 2 eBook olvasó teszt

Hírlevél Feliratkozás

Vasárnapra olvasnivaló! Összefoglaljuk hírlevélben a hetet.

Invalid email address
Mi sem szeretjük a levélszemetet. Csak feliratkozott olvasóinknak küldünk hírlevelet és arról is egy kattintással leiratkozhat!
Köszönjük a feliratkozását! Érdekes tartalmakkal háláljuk meg! Kérjük ellenőrizze a kapott email tartalmát!

Monterosa - A zseniális kávé otthonra!

Címke
KávéFilmKönyvKoffeinKávéházFesztiválKönyvajánlóBorKávéfőzőEszpresszóKávézásFejhallgatóArabicaReceptGasztroKarácsonyPhilipsKávézóCsokoládéSörKávébabKonyhaAlkoholTeaKoncertDesignBudapestLikőrCukrászdaTáncCibetDining GuideOlaszországAjánlóRobustaRéti LászlóCappuccinoÉdességBadacsonyGyümölcsLEE CHILDRejtő JenőEspressoBaristaVezeték nélküli
Kávézóláncok
Cafe Frei California Coffee Company Coffeshop Company Costa Coffee
EcoCafe
McCafé Starbucks Tchibo
Kik is vagyunk? Röviden:

A Kávéház Magazin egy online kulturális és életmód magazin, mely teret ad profi publicisták mellett szárnyaikat bontogató kreatív íróknak is. Ha szívesen jelentetne meg oldalainkon saját tartalmat, vegye fel szerkesztőségünkkel a kapcsolatot.

Kategória:
  • Ajánló (142)
    • Film (55)
    • Könyv (63)
    • Novella (7)
    • Színház (9)
    • Vers (2)
  • Design (37)
  • Divat (5)
  • Egyéb (31)
  • Esemény (73)
  • Férfi (11)
  • Gasztro (233)
    • Bor (12)
    • Étterem (12)
    • Kávé (115)
    • Kávézó (15)
    • Sör, Sörfőzde (7)
  • Kávéhírek (24)
  • Lazulós (38)
  • Nő (9)
  • Tech (116)
  • Utazás (28)
Oldalak:
  • Adatvédelem
  • Állásajánlat
  • Bejelentkezés
  • Felhasználási Feltételek
  • Hírlevél
  • Impresszum
  • Kapcsolatfelvétel
  • Kávézó regisztráció
  • Médiaajánlat
  • Önkéntesség
  • Rólunk
  • Szerzői jogok
  • Tevékenység
Cikkek napi bontásban:
2019. december
h K s c p s v
« nov    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
2019 © Kávéház Magazin | IV. évfolyam. | Minden jog fenntartva | Ma se hagyjon ki minket, ha kicsit leül olvasni egy kávé mellé!
loading Megszakítás
Nem sikerült elküldeni a bejegyzést - ellenőrizzük az email címet!
Email ellenőrzés sikertelen, próbáld újra
Sajnáljuk, a blog nem oszthat meg bejegyzéseket email-ben.
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.Ok