27 meglepő érdekesség a kávéról, ami talán feldobja a napod

Tovább

Budapest Desszertje a Szamos Marcipán konyhájáról

Tovább

AFFOGATO – édesség kávéból seperc alatt

Tovább

Az eszpresszógépet Angelo Moriondo találta ki

Tovább

Kávéház Magazin

  • Gasztro
    • Bor
    • Étterem
    • Kávé
    • Kávézó
  • Ajánló
    • Film
    • Könyv
    • Vers
    • Novella
    • Színház
  • Utazás
  • Kávéhírek
    • Nő
    • Férfi
  • Design
  • Divat
  • Tech
  • Home
  • Receptek
  • Katalógus
  • Bejelentkezés
Home Kávé forró csokoládéval és vaníliával

Kávé forró csokoládéval és vaníliával

Kávé forró csokoládéval és vaníliával
AuthorKávéház MagazinCategoryForró kávéDifficultyBeginner

French press kávéfőzővel készült vaníliakávé forrócsoki porral és fahéjjal

Kávé forró csokoládéval és vaníliával
Yields1 Serving
Cook Time10 mins
 Párizsi vaníliakávé őrlemény a Cafe Frei-től
 Egy csésze tej, lehetőleg minél magasabb zsírtartalommal
 Nestlé Cacao Mix, vagy Dr.Oetker Choco-Choco vagy Bravos Chocolate forró csoki italporok valamelyike
 1/2 teáskanál őrölt fahéj
1

Forralj vizet, majd French press kávéfőzőbe előzőleg betöltött vaníliakávé őrleményre öntsd rá

2

Az elkészült kávéba folyamatos keverés közben öntsd bele a forrócsoki port és a fahéjat, majd körülbelül 30 mp alatt keverd simára

3

Ha kész vagy, fedd le egy edénnyel és fogyasztás előtt hagyd 3 percig állni

Hideg időben igazi lélekmelegítő ital mindenkinek a kávé forró csokoládéval és vaníliával. Plusz remek összetevője a fahéj!

Ingredients

 Párizsi vaníliakávé őrlemény a Cafe Frei-től
 Egy csésze tej, lehetőleg minél magasabb zsírtartalommal
 Nestlé Cacao Mix, vagy Dr.Oetker Choco-Choco vagy Bravos Chocolate forró csoki italporok valamelyike
 1/2 teáskanál őrölt fahéj

Directions

1

Forralj vizet, majd French press kávéfőzőbe előzőleg betöltött vaníliakávé őrleményre öntsd rá

2

Az elkészült kávéba folyamatos keverés közben öntsd bele a forrócsoki port és a fahéjat, majd körülbelül 30 mp alatt keverd simára

3

Ha kész vagy, fedd le egy edénnyel és fogyasztás előtt hagyd 3 percig állni

Notes

Kávé forró csokoládéval és vaníliával
IngredientsDirections

Be kell jelentkeznie a hozzászóláshoz - Bejelentkezés

Kávéház Magazin

Megjelentetett cikkeink egyrészt lelkes publicisták írásai, akik örömmel alkotnak és mi örömmel segítünk népszerűsítésükben, másrészt - mint itt jobbra is - saját csapatunk különböző témakörökben írt rövid "szösszenetei".

9 éve
Keresés
Frissen a Kávéhoz!
Giulia Social Club
Giulia Social Club

Giulia étterem (Budapest, Retek utca) - új Séf és új étlap!

100 weboldal, egyetlen PR cikk, és hirtelen mindenki RÓLAD beszél
100 weboldal, egyetlen PR cikk, és hirtelen mindenki RÓLAD beszél

AuthorKávéház MagazinCategoryForró kávéDifficultyBeginner French press kávéfőzővel készült vaníliakávé forrócsoki porral és fahéjjal Yields1 ServingServingsQuarter (0.25 Servings)Half (0.5 Servings)Default (1 Serving)Double (2 Servings)Triple (3 Servings)Cook Time10 mins  Párizsi vaníliakávé őrlemény a Cafe Frei-től  Egy csésze tej, lehetőleg minél magasabb zsírtartalommal  Nestlé Cacao Mix, vagy Dr.Oetker Choco-Choco vagy Bravos Chocolate forró csoki italporok valamelyike  1/2 teáskanál őrölt […]

Praktikus kültéri világítási megoldások a kertben
Praktikus kültéri világítási megoldások a kertben

Manapság mindenkinek fontos az igényes külső tér, legyen szó a kertről vagy a teraszról, amelyeket kültéri világítással is feldobhatunk.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Heti rendszerességgel küldjük vasárnaponként a friss cikkeink összefoglalóját. Természetesen bármikor le lehet róla iratkozni.

Amíg a feliratkozott állapot tart, addig minden hírlevél olvasónk fiókja részt vesz a havi nyereményjátékunkon, melyen minden hónapban más és más nyereményt sorsolunk ki. Mi is utáljuk a kéretlen leveleket, így olyat biztosan nem küldünk.

Monterosa - A zseniális kávé otthonra!

Címke
KávéKönyvKönyvajánlóKönyvismertetőFilmKönyvbemutatóVendégcikkKávéházKávézásKarácsonyBorFesztiválKoffeinArabicaKávéfőzőKávézóTeaReceptEgészségBudapestEszpresszóKrimiGasztroÉtteremKávébabKonyhaFejhallgatóCsokoládéRobustaPhilipsZaccNyerskávéKávézaccBaristaCappuccinoNespressoCold BrewCibetEspressoKávécseresznyeKávégépKávétermesztésSpecialty kávéKávébárPörkölés
Kávézóláncok
Cafe Frei
California Coffee Company
Coffeeshop CompanyCosta Coffee
Eco CafeMcCafé
StarbucksTchibo

Transzfer vagy Privát Transzfer, Reptéri transzfer, Személyszállítás

Kik is vagyunk? Röviden:

A Kávéház Magazin egy online kulturális és életmód magazin, mely teret ad profi publicisták mellett külsős kreatív íróknak is. Ha szívesen jelentetne meg oldalainkon saját tartalmat, vegye fel szerkesztőségünkkel a kapcsolatot.

Kategória:
  • Ajánló (320)
    • Film (101)
    • Könyv (171)
    • Novella (11)
    • Színház (21)
    • Vers (3)
  • Design (91)
  • Divat (33)
  • Egyéb (169)
  • Esemény (149)
  • Férfi (23)
  • Gasztro (434)
    • Bor (15)
    • Étterem (21)
    • Kávé (230)
    • Kávézó (29)
    • Sör, Sörfőzde (9)
  • Kávéhírek (47)
  • Lazulós (138)
  • Nő (21)
  • Tech (250)
  • Utazás (50)
Oldalak:
  • „Hírlevél olvasónk vagy? Ezt nyerheted!” kampány játékszabálya
  • Adatvédelem
  • Állásajánlat
  • Bejelentkezés
  • Elfelejtett jelszó
  • Felhasználási Feltételek
  • Hírlevél
  • Impresszum
  • Jelszó visszaállítás
  • Kapcsolatfelvétel
  • Kávézó regisztráció
  • Kijelentkezés
  • Médiaajánlat
  • Nyereményjáték
  • Önkéntesség
  • Regisztráció
  • Rólunk
  • Szerzői jogok
Cikkek napi bontásban:
2025. november
hKscpsv
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
« okt    
2025 © Kávéház Magazin | XI. évfolyam. | Minden jog fenntartva | Ma se hagyjon ki minket, ha kicsit leül olvasni egy kávé mellé!
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.