27 meglepő érdekesség a kávéról, ami talán feldobja a napod

Tovább

Budapest Desszertje a Szamos Marcipán konyhájáról

Tovább

AFFOGATO – édesség kávéból seperc alatt

Tovább

Az eszpresszógépet Angelo Moriondo találta ki

Tovább

Kávéház Magazin

  • Gasztro
    • Bor
    • Étterem
    • Kávé
    • Kávézó
  • Ajánló
    • Film
    • Könyv
    • Vers
    • Novella
    • Színház
  • Utazás
  • Kávéhírek
    • Nő
    • Férfi
  • Design
  • Divat
  • Tech
  • Home
  • Receptek
  • Katalógus
  • Bejelentkezés
Home Jegeskávé

Jegeskávé

Jegeskávé
AuthorKávéház MagazinCategoryJeges KávéDifficultyBeginner

A jegeskávénak rengeteg változata van. Mi itt most a hideg tejjel, fagylalttal, tejszínhabbal készülőt adjuk meg.

Jegeskávé
Yields1 Serving
Cook Time10 mins
 1 adag eszpresszó
 200 ml hideg tej
 1 gombóc vaníliafagylalt
 tejszínhab
1

A jegeskávénak rengeteg változata van. Mi itt most a hideg tejjel, fagylalttal, tejszínhabbal készülőt adjuk meg.

2

A magas üvegpohárba öntse bele az eszpresszót, arra öntse rá a 200 ml hideg tejet, majd kanalazza bele az egy gombóc vaníliafagylaltot. Az tal tetejére nyomjon tejszínhabot, majd díszítse azt vagy csokoládéöntettel, vagy cukordrazséval ízlés szerint.

3

A fagylalt édesíti az italt, így plusz cukor nem szükséges hozzá, mint ahogy jégkocka sem.

Ingredients

 1 adag eszpresszó
 200 ml hideg tej
 1 gombóc vaníliafagylalt
 tejszínhab

Directions

1

A jegeskávénak rengeteg változata van. Mi itt most a hideg tejjel, fagylalttal, tejszínhabbal készülőt adjuk meg.

2

A magas üvegpohárba öntse bele az eszpresszót, arra öntse rá a 200 ml hideg tejet, majd kanalazza bele az egy gombóc vaníliafagylaltot. Az tal tetejére nyomjon tejszínhabot, majd díszítse azt vagy csokoládéöntettel, vagy cukordrazséval ízlés szerint.

3

A fagylalt édesíti az italt, így plusz cukor nem szükséges hozzá, mint ahogy jégkocka sem.

Notes

Jegeskávé
IngredientsDirections

Be kell jelentkeznie a hozzászóláshoz - Bejelentkezés

Kávéház Magazin

Megjelentetett cikkeink egyrészt lelkes publicisták írásai, akik örömmel alkotnak és mi örömmel segítünk népszerűsítésükben, másrészt - mint itt jobbra is - saját csapatunk különböző témakörökben írt rövid "szösszenetei".

10 éve
Keresés
Frissen a Kávéhoz!
Giulia Social Club
Giulia Social Club

Giulia étterem (Budapest, Retek utca) - új Séf és új étlap!

100 weboldal, egyetlen PR cikk, és hirtelen mindenki RÓLAD beszél
100 weboldal, egyetlen PR cikk, és hirtelen mindenki RÓLAD beszél

AuthorKávéház MagazinCategoryJeges KávéDifficultyBeginner A jegeskávénak rengeteg változata van. Mi itt most a hideg tejjel, fagylalttal, tejszínhabbal készülőt adjuk meg. Yields1 ServingServingsQuarter (0.25 Servings)Half (0.5 Servings)Default (1 Serving)Double (2 Servings)Triple (3 Servings)Cook Time10 mins  1 adag eszpresszó  200 ml hideg tej  1 gombóc vaníliafagylalt  tejszínhab 1A jegeskávénak rengeteg változata van. Mi itt most a hideg tejjel, […]

Praktikus kültéri világítási megoldások a kertben
Praktikus kültéri világítási megoldások a kertben

Manapság mindenkinek fontos az igényes külső tér, legyen szó a kertről vagy a teraszról, amelyeket kültéri világítással is feldobhatunk.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Heti rendszerességgel küldjük vasárnaponként a friss cikkeink összefoglalóját. Természetesen bármikor le lehet róla iratkozni.

Amíg a feliratkozott állapot tart, addig minden hírlevél olvasónk fiókja részt vesz a havi nyereményjátékunkon, melyen minden hónapban más és más nyereményt sorsolunk ki. Mi is utáljuk a kéretlen leveleket, így olyat biztosan nem küldünk.

Monterosa - A zseniális kávé otthonra!

Címke
KávéKönyvKönyvajánlóKönyvismertetőFilmKönyvbemutatóVendégcikkKávéházKávézásKarácsonyBorFesztiválKoffeinArabicaKávéfőzőKávézóTeaReceptEgészségBudapestEszpresszóKrimiGasztroÉtteremKávébabKonyhaFejhallgatóCsokoládéRobustaPhilipsZaccNyerskávéKávézaccBaristaCappuccinoNespressoCold BrewCibetEspressoKávécseresznyeKávégépKávétermesztésSpecialty kávéKávébárPörkölés
Kávézóláncok
Cafe Frei
California Coffee Company
Coffeeshop CompanyCosta Coffee
Eco CafeMcCafé
StarbucksTchibo

Transzfer vagy Privát Transzfer, Reptéri transzfer, Személyszállítás

Kik is vagyunk? Röviden:

A Kávéház Magazin egy online kulturális és életmód magazin, mely teret ad profi publicisták mellett külsős kreatív íróknak is. Ha szívesen jelentetne meg oldalainkon saját tartalmat, vegye fel szerkesztőségünkkel a kapcsolatot.

Kategória:
  • Ajánló (320)
    • Film (101)
    • Könyv (171)
    • Novella (11)
    • Színház (21)
    • Vers (3)
  • Design (91)
  • Divat (33)
  • Egyéb (169)
  • Esemény (149)
  • Férfi (23)
  • Gasztro (434)
    • Bor (15)
    • Étterem (21)
    • Kávé (230)
    • Kávézó (29)
    • Sör, Sörfőzde (9)
  • Kávéhírek (47)
  • Lazulós (138)
  • Nő (21)
  • Tech (250)
  • Utazás (50)
Oldalak:
  • „Hírlevél olvasónk vagy? Ezt nyerheted!” kampány játékszabálya
  • Adatvédelem
  • Állásajánlat
  • Bejelentkezés
  • Elfelejtett jelszó
  • Felhasználási Feltételek
  • Hírlevél
  • Impresszum
  • Jelszó visszaállítás
  • Kapcsolatfelvétel
  • Kávézó regisztráció
  • Kijelentkezés
  • Médiaajánlat
  • Nyereményjáték
  • Önkéntesség
  • Regisztráció
  • Rólunk
  • Szerzői jogok
Cikkek napi bontásban:
2025. november
hKscpsv
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
« okt    
2025 © Kávéház Magazin | XI. évfolyam. | Minden jog fenntartva | Ma se hagyjon ki minket, ha kicsit leül olvasni egy kávé mellé!
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.