Print Options:

Jamaicai Rum Kávé – Rumos Kávé

Yields1 ServingCook Time10 mins

Tejszínes-rumos, bécsi pörkölésű arabica eszpresszó kényeztetés otthonra.

A Jamaicai Rum Kávé, mely egy tejszínes-rumos, bécsi pörkölésű arabica eszpresszó, egy nagy kényeztetés otthonra. 18 éven felülieknek gyakorlatilag kihagyhatatlan.

Jamaicai rum kávé

 Egy csésze frissen lefőzött arabica hosszú kávé, lehetőleg bécsi pörkölésű
 Egy evőkanál nádcukor vagy melasz
 2 evőkanál sötét rum
 2 evőkanál tejszín
1

A kávét keverd össze a melasszal vagy a nádcukorral egy kis serpenyőben.

2

Melegítsd közepes lángon, amíg a melasz (cukor) feloldódik. Közben ne feledd folyamatosan kevergetni.

3

Amikor már sima, öntsd rá a rumot és keverd össze.

4

Töltsd át előmelegített csészébe az italt.

5

Habosítsd fel a tejszínt és kanalazd az ital tetejére.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size