A Tiramisu egy olasz desszert, amelyet tipikusan kávéval, mascarpone sajttal, tojássárgájával és kakaóporral készítenek. A rétegei általában babapiskótából és kávéból állnak.
Készítsd el a kávét, hagyd hűlni.
Törd fel a tojásokat és a fehérjét válaszd el a sárgájától
A tojásfehérjét verd kemény habbá, majd adj hozzá 1/4 csésze cukrot.
A tojássárgáját keverd össze a maradék cukorral egy másik tálban, majd add hozzá a mascarpone sajtot és a habtejszínt, és keverd össze alaposan.
Add hozzá a tojásfehérjét a mascarpone keverékhez, és alaposan keverd össze.
A kávét keverd össze a kakaóporral, és mártsd bele a babapiskótákat.
Egy tálban rendezd el a babapiskótákat, majd öntsd rá a mascarpone keveréket.
A tetejét szórd meg kakaóporral, és hagyd hűlni legalább 2 órát a hűtőben.