Dolce Fantasia cukrászda és fagyizó

Tovább

Szegény Puglia, gazdag Puglia

Tovább

Continental Hotel Galéria Kávézó

Tovább

A koffein egy alkaloid

Tovább

Kávéház Magazin

  • Gasztro
    • Bor
    • Étterem
    • Kávé
    • Kávézó
  • Ajánló
    • Film
    • Könyv
    • Vers
    • Novella
    • Színház
    • Események
  • Utazás
  • Kávéhírek
    • Nő
    • Férfi
  • Design
  • Divat
  • Tech
  • Home
  • Receptek
  • Katalógus
Nutella Kávé
Nutella Kávé
  EmailTweet
0
Nutella Kávé

Nutella Kávé

By Kávéház Magazin  Jeges Kávé

november 10, 2019

A Nutella Kávé kifejezetten hideg ital, mely jól jöhet egy nyári napsütötte délutánon, ebéd után, cukorral és koffeinnel, hogy ébren maradjunk.

Hozzávalók

Hűtött tej (alacsony zsírtartalmú) 1 csésze

NUTELLA 2 teáskanállal

INSTANT Kávépor 1 teáskanállal

1 teáskanál cukor (de inkább ízlés szerint)

Vanília esszencia olyan 1/2 teáskanállal (választható)

Hideg kávé

Elkészítés

1Keverje össze az összes hozzávalót egy turmixgépben, amíg a keveréstől habossá nem válik.

2Töltse pohárba és igény szerint díszítse tejszínhabbal, de ha még jobban akar járni, egy gombóc vaníliafagylaltot is hozzáad a pohár tartalmához.

A Nutella Kávé hideg és kifejezetten édes kávé alapú ital.

00:00

Tápérték

Hány főre1

0 Értékelések

Kilépés a válaszból

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Be kell jelentkeznie a hozzászóláshoz - Bejelentkezés

Kávéház Magazin

Megjelentetett cikkeink egyrészt lelkes publicisták írásai, akik örömmel alkotnak és mi örömmel segítünk népszerűsítésükben, másrészt - mint itt jobbra is - saját csapatunk különböző témakörökben írt rövid "szösszenetei".

28 napja
Szóljon hozzá
  • GamesOnline - Kanada, ahogy még nem ismered
  • Letoltes.Info - Star Wars VII – Az ébredő Erő
  • Kávéház Magazin ☕ - A bor érlelése
  • tr2011 - A bor érlelése
  • ntomka - PocketBook Basic 2 eBook olvasó teszt

Hírlevél Feliratkozás

Vasárnapra olvasnivaló! Összefoglaljuk hírlevélben a hetet.

Invalid email address
Mi sem szeretjük a levélszemetet. Csak feliratkozott olvasóinknak küldünk hírlevelet és arról is egy kattintással leiratkozhat!
Köszönjük a feliratkozását! Érdekes tartalmakkal háláljuk meg! Kérjük ellenőrizze a kapott email tartalmát!

Monterosa - A zseniális kávé otthonra!

Címke
KávéFilmKönyvKoffeinKávéházFesztiválBorKávéfőzőEszpresszóKávézásFejhallgatóArabicaKarácsonyReceptGasztroKönyvajánlóPhilipsKávézóCsokoládéSörKávébabKonyhaAlkoholTeaKoncertDesignBudapestLikőrCukrászdaTáncCibetDining GuideOlaszországAjánlóRobustaRéti LászlóCappuccinoÉdességBadacsonyGyümölcsLEE CHILDRejtő JenőEspressoBaristaVezeték nélküli
Kávézóláncok
Cafe Frei California Coffee Company Coffeshop Company Costa Coffee
EcoCafe
McCafé Starbucks Tchibo
Kik is vagyunk? Röviden:

A Kávéház Magazin egy online kulturális és életmód magazin, mely teret ad profi publicisták mellett szárnyaikat bontogató kreatív íróknak is. Ha szívesen jelentetne meg oldalainkon saját tartalmat, vegye fel szerkesztőségünkkel a kapcsolatot.

Kategória:
  • Ajánló (141)
    • Film (55)
    • Könyv (62)
    • Novella (7)
    • Színház (9)
    • Vers (2)
  • Design (37)
  • Divat (5)
  • Egyéb (31)
  • Esemény (73)
  • Férfi (11)
  • Gasztro (233)
    • Bor (12)
    • Étterem (12)
    • Kávé (115)
    • Kávézó (15)
    • Sör, Sörfőzde (7)
  • Kávéhírek (24)
  • Lazulós (38)
  • Nő (9)
  • Tech (116)
  • Utazás (28)
Oldalak:
  • Adatvédelem
  • Állásajánlat
  • Bejelentkezés
  • Felhasználási Feltételek
  • Hírlevél
  • Impresszum
  • Kapcsolatfelvétel
  • Kávézó regisztráció
  • Médiaajánlat
  • Önkéntesség
  • Rólunk
  • Szerzői jogok
  • Tevékenység
Cikkek napi bontásban:
2019. december
h K s c p s v
« nov    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
2019 © Kávéház Magazin | IV. évfolyam. | Minden jog fenntartva | Ma se hagyjon ki minket, ha kicsit leül olvasni egy kávé mellé!
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.Ok