Kókuszkrém készítése kókuszos kávéhoz
By Kávéház Magazin Tejeskávé
május 28, 2020
Egy igazi édes kávéfinomság készíthető az alábbi összetevőkkel, és ráadásul az egész tejmentes, így tej-, és laktózérzékenyek is élvezhetik.
Elkészítés
1Öntsük bele egy magas falú edénybe az összetevőket
2Fogjunk egy botmixert
330 másodpercig turmixoljuk (így a kókusztej megfelelően krémessé összekeveredik és a kókuszzsír nem ül ki a kávé tetejére)
4A kész krémet tegyük egy öntőedénybe és tároljuk a felhasználásig hűtőben
5Kész hosszú kávéhoz ízlés szerint adagoljuk
Az összetevői kókusztej, juharszirup, vaníliakivonat és természetesen egy lefőzött hosszú kávé.
Az összetevőket az alább jelzett mennyiségben össze kell turmixolnunk a krémes hatás eléréséhez, majd - mivel ez nagy mennyiség és egyszerre úgysem használjuk fel - az egészet hűtőben tároljuk.
Felhasználása a kávénkhoz ízlés szerinti, ezt döntse el mindenki magának.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.